Wie ben ik?


Welkom op mijn website! Mijn naam is Sander de Jonge en ik ben al bijna mijn hele leven een trotse inwoner van het prachtige Zeewolde. Als enige ongediertebestrijder in dit mooie dorp, heb ik een speciale band met de gemeenschap en het lokale ecosysteem.

In 2020 heb ik besloten om de opleiding tot ongediertebestrijder te volgen en sindsdien heb ik mijn passie gevonden. Ik heb me voortdurend bijgeschoold en talloze cursussen gevolgd om mijn kennis en vaardigheden te vergroten.

Met mijn ruime ervaring en diepgaande kennis op het gebied van het bestrijden van ongedierte, insecten en plaagdieren, sta ik klaar om u te helpen. Ik ben ervan overtuigd dat vroegtijdige bestrijding leidt tot minder overlast en schade. Daarom sta ik graag voor u klaar om uw ongedierteproblemen aan te pakken. Mijn werkwijze is gebaseerd op het Integrate Pest Management (IPM) principe, waarbij we op een geïntegreerde manier plagen beheren met respect voor het milieu en de gezondheid van mens en dier.

Maar dat is niet alles wat mij bezighoudt. Naast het bestrijden van ongedierte, heb ik een andere liefde ontdekt: bijen! Ik ben de trotse bezitter van meerdere bijenvolken, die hun thuis hebben gevonden in Zeewolde. Deze kleine bestuivers fascineren me mateloos, en ik zet me met toewijding in voor hun welzijn en het behoud van deze belangrijke diersoort.

Mijn avontuur als ongediertebestrijder en bijenliefhebber heeft me geïnspireerd om een verschil te maken in mijn gemeenschap. Met mijn expertise en passie voor zowel mens als natuur, sta ik klaar om u te helpen bij het bestrijden van ongedierte en het bevorderen van een evenwichtige leefomgeving.

Neem vandaag nog contact met me op en laten we samenwerken aan een ongediertevrije en bijvriendelijke omgeving. Ik kijk ernaar uit om u van dienst te zijn en Zeewolde een nog mooiere plek te maken.